Skip to content
януари 24, 2013 / masoko

Мотокрос Нитро

Днес ще разгледаме екстремната игра наречена „Мотокрос Нитро“. Това е уникална 3D мото крос игра, която комбинира два стила в мото кроса – фрийстайл и състезателен мото крос  Играта включва мото крос надпревара, супер крос и фрийстайл мото крос.

Играта  е направена и се играе върху нова ера флаш плеър наречен Unity Web Player. Той дава дълбочина на картината, героите и изостря графиката. В допълнение, прави Motocross Nitro  една от най-добрите флаш игра с мотори.

Контрола върху мотора е с помощта на стрелките ляво,дясно,горе,долу. В комбинация с клавишите Z, X и C и стрелките може да извършвате сложни трикове и флипове. Нитрото се задейства със Space Bar бутона. Лесни и прости контроли съчетани с невероятен  „геймплей“  правят игрането на Motocross Nitro незабравимо преживяване. Разбира се, първата фаза е да преминете през кратко обучение за да може да печелите престоящите ви състезания.

Играта се развива на 5 основни нива, всяко от който предлага 3 различни по вид състезания. Всяка победа ви дава пари и отключва следващото ниво.

motocross-intro

Новите карти който отключвате са с различен дизайн и вид. Вие ще се състезавате през пустини, заснежени планини както и фрийстайл състезания в затворени зали. Ще трябва да се справите с различни по вид мото крос дисциплини, като мото крос  спринт, свободни трикове, MX Мастър крос и високопланински изкачвания. Финиширайки първи и печелейки точки ще ви осигурят златния трофей което ще ви позволи да подобрите мотора и моториста си.

mc-tricks-tier2

Печелейки състезанията ще ви отведе на следващото  по-трудно ниво ще отвори възможност да спечелите повече пари. Парите в тази игра са важни дотолкова, че може да купите изключителни подобрения за мотора си като нитро, мощност и контрол. Моториста ви също може да бъде подобрен с протектори. Още повече, може да избирате различни по сила мотори подходящи за различните трудности и нива. Също така, цветовете  са по ваш избор.

mc-tricks-tier3

Може да печелите пари и от допълнителните  бонус  задачи, който са индивидуални за всяко нива. Напредвайки, играта ще става по-трудна и по-трудна, което ще ви държи под напрежение. Разбира се, може да видите трик библиотеката или да се върнете назад за да подобрите уменията си.

Това са основните характеристики на тази страхотна игра. Оставяме удоволствието да опознаете и превъртите играта.

Ето тук може да видите играта в реално време.

Забележка: За да играете играта вие трябва да инсталирате Unity Player, което може да направите от тук .

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: